2018-as év akciója keretében minden 88-mm -es szerkezeti vastagsággal készülő nyílászáróját, amennyiben azokat komplett lakásában rendeli meg, a 68-mm es szerkezetek árához képest minimális felárral rendelheti meg.

Győződjön meg kedvező árainkról, kérjen ingyesen helyszíni felmérést, vagy küldjön árajánlatkérőt!  


Miért járunk jobban a kültéri 88mm-es nyílászáró szerkezetekkel?

A növekvő energiaarak mellett egyre jobban felértékelődnek, a mind jobb hőszigetelési paraméterekkel rendelkező nyílászárók, egyre vastagabb kültéri homlokzati hőszigetelő rendszereket alkalmazunk, és egyre jobban próbáljuk a lakás fűtésére szolgáló energia mennyiségét leszorítani.

Elmondhatjuk , hogy minden a lakás energiamegtakarítására költött forintunk, minden más banki bankbetétnél hamarabb hoz hasznot nekünk. Nem kérdés, hogy nyílászáró vásárlásnál amennyiben anyagi lehetőségeink adottak, az elérhető legmagasabb műszaki tartalommal rendelkező nyílászárót válasszuk.
 

Milyen lehetőségeink vannak?
 
A 68 mm-es szerkezetekbe általában 4-16-4 -es rétegrendű hőszigetelt üvegezek építünk be, melyek már argongázzal töltöttek, és lágyfémbevonatosak. Egy ilyen rendszerű fa nyílászáróval, főleg ha a nyíló szerkezeteink dupla szigeteléssel vannak ellátva, a főbb műszaki előírásokat bőven tőlteljesítjük.

Elterjedt megoldás mint műanyag, és fa nyílászáróknál is , hogy a jobb hőszigetelés eléréséhez, egy olyan keskenyebb belső távtartóval (12 mm) ragasztott hőszigetelt üveget alkalmaznak, amellyel 3 rétegű üvegezést , keskenyebb üvegező lécet alkalmazva is beeépíthetőek a 68-70 mm-es szerkezetekbe. Ebben az esetben az üvegezésnél elérhető hőszigelési érték K 0,7 K/m2WK-re javul.


88 mm vastag szerkezeteknél az alkalmazható üvegező léc szélessége tovább növelhető, itt már a 4 mm-e üvegek között 16 mm-es akár meleg peremes távtartókat is alkalmazhatunk, így duola argon, vagy kripton gáztöltéssel az üvegeink hőszigetelése K-0,5 W/m2 K-alá is leszorítható. Még több info a hőszigetelt üvegezésekről!!


 


keresőguruKosárOldaltérkép