Fa beltéri ajtó,egyedi méretre gyártási lehetőség, kevesebbért mint gondolná!!!

Fa beltéri ajtóink két fő árkategóriában készülnek. A beltéri ajtók leggyakrabbban használt alapanyaga a lucfenyő, mely beltéri ajtó alapanyagként a legfőbb kívánalmaknak megfelel. Mivel  a lucfenyőből készült beltéri ajtók, nem rétegragasztott, hossztoldott faanyagból készülnek, lehetnek benne göcsök, javítófoltok. Amennyiben a beltéri ajtók a későbbiekben lazúrszerű felületkezelést kapnak, ezen javítások egyáltalán nem szembetűnőek, a göcsös kivitelt , amennyiben nem túlzott mértékben alkalmazzák , egyes megrendelőink igénylik is. Hasonló árkategóriábam  van a borovifenyőből, de nemolcsóbb lucfenyő beltéri ajtó rétegragsztott kivitelben készült beltéri ajtó. A borovi fenyő tömöttebb, sűrűbb szerkezetű fanyag a lucfenyőnél, vizesebb , párásabb körülmények esetén stabilabb szerkezetű.

A magasabb árkategóriájú beltéri ajtók közé tartozik , a gyakorlatilag kültéri nyílászárók minőségének megfelelő, rétegragasztott, hossztoldott borovifenyőből készült beltéri ajtók. Ebben az esetben az ajtólapban egyáltalán nincsenek fahibák, az ajtóbetétek is teljesen göcsmentes táblásított falapokból készülnek. Mivel az ajtólapok, ajtótok a beltéri minősítésű bejárati ajtókéval megegyező alapanygból készül, az ára is jobban közelít hozzájuk.

Minden beltéri ajtónkat különböző tokszélességgel, magassággal készítjük. Az alkalmazott tok is lehet a megrendelő igénye szerint, gerébtok, pallótok, utólag szerelhető tok, ácsolt tok pedig a szélsebb falvastagságok áthidalására.

A szabványméretű beltéri ajtókat rövidebb szállítási határidővel, de kötöttebb formai határokon belül tudjuk elkészíteni. Legszabadabb a formák variálhatósága rétegragasztott borovi fenyő esetén, de ez sajnos árban is pluszként jelentkezik.
felületkezelt borovi beltéri ajtók, fa harmonikaajtó bal szélen
keresőguruKosárOldaltérkép