[neve]

[rovid_leiras]  
[ara] Ft / ([egyseg]) [akcios_ara] Ft / ([egyseg])
[egyseg]

 

Fa bejárati ajtó csere Budapest 4. kerületében

Egyedi és méretre gyártott bejárati ajtók gyártásával, és beépítésével állunk rendelkezésére Budapest teljes területén, valamint Pest megyében. Valósítsa meg egyedi elképzeléseit, készítesse el bejárati ajtaját saját ötletei alapján.

Bejárati ajtóit kérheti natúr kivitelben, de bármilyen felületkezeléssel is, legyen az lazúrozott vagy fedőfestés.

Minden nyílászáró gyártását helyszíni felmérés előz meg, mely során egyeztetjük a megrendelő igényeit, elvárásait, megbeszéljük milyen lehetőségei, esetleg feltételei vannak a kivitelezésnek.

Kiválasztjuk a megfelelő ajtóformát, amennyiben felületkezeléssel kéri a szerkezeteket, kiválasztjuk RAL, illetve MILESIszínminta alapján, mintaképek segítségével a színt.

Bejárati ajtóknál és beltéri ajtóknál egyaránt választható az üvegtípus. Lehetőség van reflexiós üveg (tükröződő), vagy a belátást megakadályozó, katedrál vagy savmart üvegek alkalmazására is. Természetesen az üveg hőszigetelt jellege megmarad, vagyis az argongáz töltés, valamint a lágyfém bevonat.

Az ajtó forma és szín kiválasztása után lemérjük a beépítendő nyílászárók, a szerelési hézagok eltakarását szolgáló takaróelemek szükséges méreteit.

A megrendelést követően elkészítjük nyílászáróit, majd a beépítés idejét egyeztetjük Önnel. Mivel termékek méretre készülnek, azok tökéletesen illeszkednek a nyílásba, a takarólécek alkalmazásával eltüntetjük a szerelési hézagokat, a beépítés gyors, és minimális az utólagos helyreállítási munkával jár.

A munkával kapcsolatos bármilyen kérdésével keressen telefonon a 06-30-218-6413-as telefonszámon , vagy írhat e-mail-t a pecsenye.robert@gmail.com címre. Üzeneteit, kérdéseit a honlapon több helyen megtalálható űrlapon keresztül is könnyen átküldheti.

Amennyiben élőben szeretné megtekinteni termékeinket, várjuk a Budapest, VIII. kerület Dobozi utca 41. szám alatt található bemutatótermünkben. Kérem előtte mindenképpen egyeztessünk időpontot, mert a munkák egyedi jellege miatt,a bemutatóteremben csak előzetes megbeszélés alapján tudjuk Önöket fogadni. Cserébe bármikor, akár munkaidő után és hétvégén is szívesen állunk rendelkezésre.

Ötleteket meríthet a képgalériából ezen a honlapon, illetve ellátogathat a www.luxajto.hu weboldalunkra is. Várjuk megtisztelő jelentkezését.

A 06-30-218-6413-as telefonszámon kérhet ingyenes helyszíni felmérést.

Akció!!!

Bejárati ajtajával együtt cseréltesse ki ablakait! Kérjen új fa, vagy műanyag ablakokat és ezek árából jelentős kedvezményeket biztosítunk!Ajánlatkérő

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kérjen ajánlatot:


Kérjük, adja meg:

Nevét*:

*

Telefonszámát*:

*

E-mail címét:*:

*

A munkavégzés helyét (címét):

A kért munka pontos leírása, m2 arányok feltüntetésével:
Fájl feltöltése
a *-al jelölt mezők kitöltésére feltétlenül szükség van!         
         

További képeket a képgalériánkban találhat. 

 
keresőguruKosárOldaltérkép